Mitä pannaan pakettiin? Nainen, auta miehiä – kerro, mitä haluaisit lahjaksi naistenpäivänä

All over press

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään tänä vuonna tiistaina 8. maaliskuuta. Näin on tehty jo vuodesta 1975 lähtien, kun naistenpäivästä tuli tunnustettu YK:n teemapäivä.

Monelle miehelle naistenpäivä on kuitenkin kauhistus. Ei siksi, etteivätkö he haluaisi juhlistaa naisia. Tietenkin he haluavat.

Sen sijaan naistenpäivä on yksi tuskastuttava kerta lisää, jolloin miehet joutuvat pähkäilemään, mitä ostaa lahjaksi naiselle. Aivan kuin joulussa ja syntymäpäivässä, mahdollisessa hää- tai kihlajaispäivässä ei olisi jo tarpeeksi.

Nyt voit auttaa miestä mäessä, nainen. Kerro jutun yhteydessä olevassa kyselyssä, mitä haluaisit lahjaksi naistenpäivänä. Näin autat tuhansia tuskissaan lahjaa miettiviä miehiä.

Samalla autat myös itseäsi, sillä mahdollisuutesi saada mieluisa lahja kasvavat huomattavasti. Jos äänestyksestä ei löysy mielestäsi vaihtoehtoa, voit aivan hyvin kertoa mielipiteesi myös alla olevaan kommenttikenttään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.