Ruokolahden kunnan tekniset palvelut täydentyvät kunnossapitoinsinöörillä: Virkaan valittiin Antti Suvanto Imatralta

Nimitys on viimeinen puuttuva palanen kunnan teknisten palvelujen uudelleen järjestelyssä.

Imatran Vedellä työskentelevä Antti Suvanto valittiin Ruokolahden kunnan uudeksi kunnossapitoinsinööriksi.
Imatran Vedellä työskentelevä Antti Suvanto valittiin Ruokolahden kunnan uudeksi kunnossapitoinsinööriksi.

Ympäristöteknologian insinööri (AMK) Antti Suvanto Imatralta on Ruokolahden kunnan uusi kunnossapitoinsinööri.

Suvanto, 43, valittiin virkaan seitsemän hakijan joukosta, joista kuusi täytti kelpoisuusehdot.

Valinta tehtiin viime viikolla teknisten palvelujen lautakunnassa hakemusten, haastattelujen ja kokonaisarvioinnin perusteella. Valintapäätös oli yksimielinen.

Tällä hetkellä Suvanto työskentelee Imatran Vedellä työnjohtajana.

Viranhaltijat vaihtuneet

Kunnossapitoinsinöörin palkkaaminen on viimeinen silaus kunnan teknisten palvelujen uudelleen järjestelyissä, jotka käynnistyivät keskeisten viranhaltijoiden eläköitymisten takia.

Aiempi toimialajohtaja Arja Villanen ja rakennustarkastaja Timo Kapanen ovat jo jättäneet työtehtävänsä ja jääneet tai jäämässä eläkkeelle. Maanrakennusmestari Olli Syrjänen seuraa pian perässä, sillä hän jää eläköitymisen takia pois töistä loppuvuodesta 2019.

Kaikkia paikkoja ei täytetä, vaan tehtäviä jaetaan ja järjestellään uudelleen, mikä mahdollistaa viranhaltijoiden määrän vähentämisen yhdellä.

— Kyläkouluja ja muita rakennuksia on poistunut kunnalta. Sitä kautta pystymme miettimään tehtäväjakoa uudelleen ja sopeuttamaan organisaatiota, kertoo teknisten palvelujen toimialajohtaja Jari Leppänen.

Leppänen valittiin toimialajohtajan virkaan joulukuussa 2018 kunnan sisältä rakennuttaja- ja kiinteistöjen kunnossapitoinsinöörin virasta. Tämä virka on jätetty täyttämättä.

Toukokuussa 2019 uudeksi rakennustarkastajaksi valittiin Ari Haapsaari. Viimeinen puuttuva palanen organisaatiosta loksahtaa paikalleen elokuussa, kun kunnossapitoinsinööri Antti Suvanto aloittaa tehtävässään.

Luetuimmat