Imatran uuden kaupunginjohtajan valinta ei ratkennut valintatyöryhmän kokouksessa

Hannu Ojala

Kenestä seuraaja Pertti Lintuselle? Vastausta joudutaan odottamaan yli maaliskuun.

Imatran uuden kaupunginjohtajan valinta venyy suunniteltua pidemmälle. Päätös uudesta kaupunginjohtajasta siirtyy huhtikuulle. Valintatyöryhmä piti kokouksen maanantai-iltana, mutta kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helmisen mukaan kokouksessa ei nostettu esille nimiä tai valittu henkilöä tai henkilöitä esitettäväksi kaupunginhallitukselle.

Syyksi hän mainitsee sen, että konsulttityöryhmän materiaaleihin ei oltu ehditty tutustua.

— Sisäänluku ja aiheeseen tutustuminen vie aikaa. Haastatteluryhmä sekä valtuustoryhmät jatkavat nyt materiaaliin tutustumista.

Valintatyöryhmä päätti muokata valintaprosessin aikataulutusta. Valtuustoryhmille järjestetään 21. maaliskuuta tilaisuus, jossa he voivat halutessaan haastatella kolmea ehdokasta eli Antti Vuolannetta, Vesa Huuskosta ja Rami Hasua. Huhtikuun 10. päivä valinta menee kaupunginhallituksen käsiteltäväksi ja huhtikuun valtuustossa nykyisen kaupunginjohtajan Pertti Lintusen seuraajasta tehdään päätös.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.