Vessapaperi ei enää kiinnosta, nyt hamstrataan kuivaelintarvikkeita – 400 gramman pussi perusmakaronia loppui Karhumäen K-marketin hyllystä

Makaroni loppui myös tavarantoimittajalta, mutta sitä pitäisi tulla lisää tiistaina. Lisäksi runsas menekki on nyt jauhoilla, hiutaleilla ja säilykkeillä.

Kaisa Beltran

K-marketin kauppiaat Anisa ja Jani Liuksiala paljastavat Uutisvuokselle, mikä on pandemia-ajan uusi hittituote.
K-marketin kauppiaat Anisa ja Jani Liuksiala paljastavat Uutisvuokselle, mikä on pandemia-ajan uusi hittituote.

Karhumäen K-marketin kauppiaat Anisa ja Jani Liuksiala paljastavat Uutisvuokselle, mikä on pandemia-ajan uusi hittituote. Liuksialat ovat joutuneet myydä ei oota nyt makaronien suhteen. Myydyin pastatuote on 400 gramman pussi Myllyn parasta perusmakaronia. Makaronit ovat loppu myös tavarantoimittajalta.

– Meillä on tilaus sisällä, ja sen pitäisi tiistaina tulla. Muita merkkejä on, mutta myydyin Myllyn paras on loppu tällä hetkellä, Jani Liuksiala sanoo.

Jani Liuksiala kertoo, että hyllyistä hetkellisesti loppuneen vessapaperin hamstraaminen on hiipunut.

– Viime viikolla alussa hylly oli kokonaan tyhjä. Viikko sitten lauantaina tuli tavaraa. Nyt kun vessapaperia saatiin reilummin, sen ostaminen on hiipunut.

Kaikki haluavat hernesoppaa

Nyt kun vessapaperia saatiin reilummin, sen ostaminen on hiipunut. — Jani Liuksiala

Anisa Liuksialan mukaan tuoteryhmistä menee tasaisesti vähän kaikkea, mutta kuivaelintarvikkeiden, kuten jauhojen, hiutaleiden ja säilykkeiden menekki on selvästi noussut.

– Säilykkeet, kuten hernekeitot ovat se tuoteryhmä joka liikkuu, Anisa Liuksiala sanoo.

Hernekeitto tuntuu nyt maistuvan, sillä myös kuivaherne on suosittu artikkeli.

Kysyntää on myös kuivahiivalla sekä tuorepuolella broilerilla.

– Ne on aika lailla nämä tuotteet. Keskolta päin on tietyistä tavaroista puutetta, ja HK:lta ja Atrialta ei tule broileria ja joitain muita tuotteita, Jani Liuksiala sanoo.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset