Etelä-Karjalassa väkivaltainen juhannus: Audi-mies ryöstettiin Parikkalassa, Koskenpartaalla nujakka baarin edessä

Lähes kaikille tapauksille on tyypillistä se, että asianomistaja ja epäilty olivat päihtyneitä, Kaakkois-Suomen poliisista todetaan.

Onni Ojala

Etelä-Karjalassa väkivaltainen juhannus: Audi-mies ryöstettiin Parikkalassa, Koskenpartaalla nujakka baarin edessä

Etelä-Karjalassa on ollut juhannuksena paljon poliisin tutkintaan päätyneitä väkivaltatapauksia ja rattijuopumuksia, käy ilmi Kaakkois-Suomen poliisin juhannustiedotteesta.

Parikkalassa ryöstettiin juhannusaatonaattona miehen hallussa ollut Audi A6. Ennen auton anastusta miestä oli pahoinpidelty Parikkalantiellä entisen Siwan takapihalla potkimalla ja lyömällä. 

Tämän jälkeen tekijät olivat ottaneet auton luvatta haltuunsa ja lähteneet ajamaan autolla Särkisalmen suuntaan. Osa tekijöistä on poliisin tiedossa. Poliisi tutkii tapausta ryöstönä.

Koskenpartaalla syntyi nujakka

Imatralla Koskenpartaalla syntyi juhannusaattona Bar Retron edustalla nujakka, kun erään henkilön pääsy baarin evättiin. Pian tämän jälkeen käynnissä oli tappelu, johon osallistui useampi henkilö. 

Poliisin tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut pahemmin. 

Samat miehet riitaantuivat kahdesti

Samana iltana tapahtui toinen vastaavantyyppinen tapaus, kun kahdelle miehelle tuli riitaa Imatralla Kaukopäänkatu 3:n kohdalla. Riita oli miehille illan aikana jo toinen, mutta ensimmäisen riitansa he olivat saaneet sovittua. Toisessa riidassa kävi huonommin, ja toinen miehistä jouduttiin viemään sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. 

Metelistä huomauttanut mies pahoinpideltiin

Vuoksenniskalla Imatralla pahoinpideltiin mies kotipihallaan. Mies oli pyytänyt nuoria pitämään pienempää ääntä. Juhannusaattoa juhlivat nuoret eivät olleet neuvosta mielissään, vaan pahoinpitelivät miestä lyömällä ja potkimalla. 

Juhannuksena leimahti useita pariskunta- ja kaveririitoja

Juhannus kiristi useiden pariskuntien, perheenjäsenten, kaverusten ja pubituttujen välit äärimmilleen.

Juhannusaatonaattona eli torstaina Imatralla lyötiin ja potkittin miestä ABC-huoltoasemalla.

Ruokolahdella päihtyneet miehet joutuivat sanaharkkaan, jonka päätteeksi yksi miehistä löi toista kasvoihin. 

Parikkalassa lyötiin juhannuspäivänä päihtynyttä miestä kasvoihin ravintolassa.

Imatralla pahoinpideltiin kyläreissulle mennyttä pariskuntaa, kun asunnon haltija oli suuttunut heille. 

Kaakkois-Suomen poliisin mukaan lähes kaikille pahoinpitelytapauksile on tyypillistä se, että asianomistaja ja epäilty ovat päihtyneitä. 

— Juhannuksen ajalta rikostutkintaan kirjatut ilmoitukset koskivat suurimmilta osin pahoinpitelyitä, poliisista todetaan.

Rattjuopumustapauksia ympäri Etelä-Karjalaa

Etelä-Karjalassa oli juhannuksena useita rattijuopumustapauksia. 

Imatralla poliisi tavoitti mieskuljettajan, joka puhalsi yli 2 promillen lukemat. Parikkalassa nainen suistui autoineen sähkötolppaa päin. Kuljettaja kertoi käyttäneensä ajon aikana matkapuhelinta. Hän puhalsi ajon jälkeen alkometriin 1,79 promillen lukemat. 

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut