Juuri nytLähellä 14:03 Tetra Pakin Imatran tehtaalla johtajanvaihdos – Tomi Pinomäki ottaa vetovastuun eläkkeelle jäävältä Tommy Kjellbergiltä

Imatran kaupungin johtokolmikko keskustelee kaupunkilaisten kanssa koronatilanteesta - Etäyhteyksillä otetaan nyt kontaktia veronmaksajiin

Keskiviikon keskustelussa testataan Teams-yhteyden toimimista ison joukon keskustelussa.

kai skyttä

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Niina Malm (sd.) on mukana keskiviikon Teams-keskustelussa kaupunkilaisten kanssa.
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Niina Malm (sd.) on mukana keskiviikon Teams-keskustelussa kaupunkilaisten kanssa.

Koronakevään aikana Imatraa johtava naisten trio keskustelee koronasta kaupunkilaisten kanssa keskiviikkona etäyhteyksillä.

Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Malm, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen ja vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino ovat verkon välityksellä tavoitettavissa keskiviikkona klo 12.

Kaupunki kokeilee poikkeusolojen aikana uudenlaista vuorovaikutustapaa Teams-yhteydellä.

─ Olemme yrittäneet viestiä aktiivisesti verkossa ja median välityksellä poikkeusoloissa. On toki selvää, että verkkokohtaaminen ei ole kaikille mahdollista, mutta voimme tehdä tästä tilaisuudesta myös lyhyen tiedotteen jälkikäteen, viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Vastaavia Teams-tilaisuuksia on järjestetty kaupungin henkilöstölle. Niihin on osallistunut enimmillään yli 100 ihmistä kerrallaan.

Tilaisuuteen voi osallistua seuraavasta linkistä: http://www.imatra.fi/koronakatsaus

Kysymyksiä voi lähettää keskiviikkoon 8.4. klo 10 asti osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/D8BF30C50A7BF43F

Luetuimmat