Vanhat keltaiset kirjaimet saivat kyytiä — Koskenpartaan valkoisissa valomainoksissa hohkaa nyt Pub Vahti

Vuoksenvahti on viimeiset 17 vuotta tunnettu lähes muuttumattomana. Uutta logoa ja värimaailmaa tästä päivästä kantava Pub Vahti saa kevättalvella vielä päivitetyt sisätilat.

Jasmin Ojalainen

Ravintolapäällikkö Ritva Munnukka seuraa uuden logon asennusta vanhan kirjainkasan vieressä.

Suuret keltaiset kirjaimet, jotka Vuoksenvahdin seinustalla on vuosikymmeniä totuttu näkemään, on nyt laskettu maahan hennon lumisateen koristamina. Vuodesta 1971 Koskenpartaalla toiminut ravintola tunnetaan jatkossa Pub Vahtina, mistä kielivät vasta-asennetut valkoiset mainosvalot.
— Haluttiin uudistusta ja kasvojenkohotusta. Yksi selkeä syy oli se, että vanhat valomainokset olivat niin rikki ja niiden korjaaminen olisi maksanut paljon. Päätettiin, että kun uusitaan valomainokset, uusitaan sitten kaikki, kertoo ravintolapäällikkö Ritva Munnukka.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet