Tilaajalle

Natusen leipomon yrittäjä Mikko Kenttämaa pyöritteli taikinajuuria jo 15-vuotiaana mopopoikana — Nyt Kenttämaa sukkuloi kahden leipomopisteen välillä Imatralla ja Vihdissä, mutta ajomatkat eivät ole ainakaan vielä käyneet raskaaksi: ”Ainoastaan parta on alkanut harmaantua”

Mikko Kenttämaa aloitti Natusen leipomon yrittäjänä vappuna 2009. Sittemmin vanhan leipomon viereen on noussut uusi leipomorakennus, ja viime vuonna toimintaa laajennettiin myös pääkaupunkiseudulle.

Kanerva JalarvoNatusen leipomolla on tällä hetkellä seitsemän tuotetta valikoimassa.  Yrittäjä Mikko Kenttämaalle oli alusta lähtien selvää, ettei valikoimaa lähdetä 
laajentamaan konditoriatuotteiden puolelle. – Halusin säilyttää Piian (Natunen)
ajatuksen tarkoituksella. Suomessa on myös vahva leipäkulttuuri. Niin 
pitkään, kun leipää syödään, niin töitäkin riittää.
Natusen leipomolla on tällä hetkellä seitsemän tuotetta valikoimassa.  Yrittäjä Mikko Kenttämaalle oli alusta lähtien selvää, ettei valikoimaa lähdetä  laajentamaan konditoriatuotteiden puolelle. – Halusin säilyttää Piian (Natunen) ajatuksen tarkoituksella. Suomessa on myös vahva leipäkulttuuri. Niin  pitkään, kun leipää syödään, niin töitäkin riittää.

Yrittäjä Mikko Kenttämaa sai ensituntumaa leipurintyöhön jo 15-kesäisenä. Kun mainostenjakoreitti oli saatu päätökseen, poikkesi Kenttämaa usein auttamaan Natusen leipomolla työskennellyttä äitiään.