Jussi Hurskaisen käsivamma vaati puukkoa, Jari Komulaiselle sopimus IPV:n kanssa

Tenho Tiilikainen

Jussi Hurskainen ei käsivamman vuoksi pelaa vielä IPV:n avausottelussa Espanjassa.

Superpesiskauden avaukseen valmistautuvan IPV:n viime syksyn hankinta Jussi Hurskainen ei pelaa alkukauden aikana. Kiteeltä Imatralle siirtynyt Hurskainen loukkasi kätensä tammikuussa ja käsi vaati leikkauksen. Hurskaisen paluu kehiin riippuu kuntoutumisen edistymisestä. Hurskaiselle oli kaavailtu paikkaa IPV:n koppariosastolta ulkopelissä ja kotiuttajatehtäviä sisäpelissä.

IPV on solminut loppukauden kestävän pelaajasopimuksen Jari Komulaisen kanssa. IPV:n kanssa viime syksystä saakka harjoitelleella Komulaisella on suuri rooli myös IPV:n sisäpelin mailamiehenä ja taustatukena. Komulainen toimi viime kaudella Joensuun Mailan kakkospelinjohtajana ja pelasi sitä ennen IPV:ssä pääsääntöisesti ykkösvahtina.

— Komulaisen harjoituskauden näytöt olivat sen verran vahvat, että sopimus kannatti tehdä, IPV:n pelinjohtaja Petri Tuuva kommentoi.

Myös valmennuspuolelle IPV vahvisti rivejään, kun Jyrki Valle aloittaa pelinjohdon ja valmennuksen tukena loppukauden kestävällä sopimuksella.

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut