Yksi kalastaja menehtyi veneen kaatuessa Hirvensalmella, muut kylmettyivät oltuaan veden varassa kaksi tuntia

Kylmettyneet kalastajat vietiin sairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Tuija Pauhu

Pelastuslaitos ja poliisi etsivät etsi Puulalla kaatunutta venettä perjantain iltahämärissä..Arkistokuva.ei liity tapaukseen.
Pelastuslaitos ja poliisi etsivät etsi Puulalla kaatunutta venettä perjantain iltahämärissä..Arkistokuva.ei liity tapaukseen.

Itä-Suomen poliisi on löytänyt Hirvensalmella kateissa olleet kalastajat Puulan Simpiänselältä. Miesten avovene oli kaatunut uistelureissulla, ja miehet joutuivat veden varaan.

Poliisit löysivät miehet myöhään perjantai-iltana kello 21.54 Komurin saaren länsipuolelta rantavedestä. Kaksi miehistä oli kylmettynyt oltuaan veden varassa reilut kaksi tuntia. Yksi miehistä oli menehtynyt. Menehtynyt mies oli 56-vuotias ja kotoisin Kouvolasta.
Kylmettyneet miehet toimitettiin sairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Miehet lähtivät perjantaina kalaan noin kello 14. Heistä tehtiin ilmoitus pelastuslaitokselle kello 20.07. Etsintöihin osallistui poliisin lisäksi järvipelastajat, pelastuslaitos ja puolustusvoimien helikopteri.

Poliisi etsi perjantain aikana myös Savonlinnassa Puruvedeltä Kerimäen ja Kesälahden välistä Hummonselällä kateissa olevaa kalastajaa, joka oli liikkeellä pienellä avoveneellä.

Miestä ei löydetty illan aikana. Etsinnät jatkuivat lauantai-aamuna.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset