Huomenna on niin kuuma, että lämpö haittaa perusterveidenkin toimintakykyä, mutta sunnuntaina romahtaa

kai skyttä

Torstai ja perjantai ovat vielä helteenystävien mieleen.
Torstai ja perjantai ovat vielä helteenystävien mieleen.

Ilmatieteen laitos antaa vielä tälle torstaipäivälle hellevaroituksen Etelä-Karjalaan. Suuressa osassa maata on odotettavissa myös rajuja ukkosia, mutta Etelä-Karjalan seudulle ne eivät ennusteen mukaan yllä.

Perjantaille Ilmatieteen laitos antaa vielä astetta tukalamman hellevaroituksen. Päivällä ja illalla on 70-prosenttinen todennäköisyys erittäin tukalalle helleaallolle. Näin kuuma keli voi aiheuttaa riskiryhmille terveysongelmia, myös kroonisia sairauksia potevien oireet vaikeutuvat merkittävästi. Lämpörasitus haittaa myös perusterveiden toimintakykyä.

Sunnuntaina on aivan toisin. Lämpötila romahtaa jopa reilut kymmenen astetta, ja jää Imatran seudulla vain +17 asteeseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet