Tilaajalle

Talouden tekijä: Sohvat ulos, pöydät ja tuolit sisään — Helena Kallion olohuone muuttuu käden käänteessä pitopaikaksi muistotilaisuuksille, pikkujouluille ja ristiäisille

Kotileipomo- ja pitopalveluyrittäjä alkoi järjestää juhlia kotitilalla asiakkaiden toiveesta. Kallio on tyytyväinen yhden henkilön yritykseensä, ja haaveilee ainoastaan isommasta leivinuunista.

Kaisa Beltran

Helena Kallio tekee myös laatikko- ja liharuuat pitkälti leivinuunissa. Raaka-aineet hän valmistaa itse sen minkä ehtii. Asiakkaat arvostavat itse tehtyä hilloa, ja lähimetsästä poimittuja sieniä.
Helena Kallio tekee myös laatikko- ja liharuuat pitkälti leivinuunissa. Raaka-aineet hän valmistaa itse sen minkä ehtii. Asiakkaat arvostavat itse tehtyä hilloa, ja lähimetsästä poimittuja sieniä.

Kaksikymmentä vuotta sitten leipomisesta innostunut nuori ammattikoululainen Helena Kallio halusi valmistaa hiivatonta ruisleipää. Taikinan juuren luomisyritykset muovikulhossa epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen, eikä kova taikina maistunut linnuillekaan. Vasta netistä tilattu yhdeksän litran puutiinu tuotti halutun tuloksen. Teini-ikäisenä tehty leivän juuri on Kalliolla tänä päivänä kovassa käytössä. Tiinu on vaihtunut 45 —litraiseksi, sillä leipää paistuu myös muiden suihin.

Luetuimmat

Kommentoidut