Pörrääkö taivaalla lääkintähelikopteri? Ei, sehän onkin seitsenkymppisiään juhliva Ampiainen, joka paljastaa tällä kertaa myös omat käräjille joutumisensa

osmojurvanen

Ampiaista ei ikä paina.

Perinteinen vappulehti Ampiainen on taas ilmestynyt.

Juhlavuoden kunniaksi Ampiainen lyö kaksi kärpästä ja sesonkia yhdellä iskulla: perinteikäs vappulehti on ostettavissa jo pääsiäiseksi kaikista itseään ja asiakkaitaan kunnioittavista kaupoista, kioskeista, kuppiloista ja vastaavista.

Sekä sähköisenä Lehtiluukku.fi:stä.

Tämä kaikkien eteläkarjalaisten suosikkiherhiläinen pörrää maakunnan kaikkiin kolkkiin ennen pääsiäissunnuntaita.

Omat käräjäjututkin kerrotaan

Ampiaisen 70. vuosikerta valottaa maakunnan silmäätekevien toilailujen lisäksi vappulehden omia vaiheita.

Niissä ei käräjiltäkään ole vältytty.

Lisäksi tämä tutkivan journalismin pää-äänenkannattaja paljastaa, millaisia maakuntamatkoja Lappeenrannan lentokentältä pian tehdään, mitä Ruokolahden kunnanjohtaja Tuomo Sallinen puuhailee Rasilan marketeissa, millainen Attendon palvelutalo Imatrankoskelle todella nousee, miten Eksote ratkaisee ongelmansa, sekä millaisista papereista Imatran ja Simpeleenkin metsäteollisuus tulevaisuudessa saa tulonsa.

Ampiainen kertoo myös Parikkalan ja Rautjärven sotaisista suunnitelmista, antaa kesän hoteimmat menovinkit, ohjeistaa uhanalaisen lajin suojeluun ja tarjoaa puuhapaketin pulmatehtävien ja paperinukkejen muodossa.

Ampiaisnaisiakin tämän vuoden lehdessä on peräti kolmin kappalein.

Mukana on myös keräilykuva.

Ampiais-lehteä kustantaa Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa vaikuttava Itä-Suomen sanomalehtimiesyhdistys ry ISSY, joka on Suomen journalistiliiton alueellisista ammattiyhdistyksistä vanhin.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset