Auto törmäsi keskikaiteeseen Kuutostiellä Korvenkankaalla — Kaksi autoa törmäsi autosta irronneeseen eturenkaaseen, kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta

Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja on imatralainen keski-ikäinen mies, joka on poliisin vanha tuttu.

Kai Skyttä

Kukaan ei loukkaantunut Kuutostiellä keskiviikon vastaisena yönä tapahtuneessa onnettomuudessa.
Kukaan ei loukkaantunut Kuutostiellä keskiviikon vastaisena yönä tapahtuneessa onnettomuudessa.

Korvenkankaalla Kuutostiellä sattui viime yönä liikenneonnettomuus. Onnettomuus sattui Kuutostiellä Lappeenrannan suuntaan menevällä kaistalla hieman keskiyön jälkeen. Onnettomuus sattui, kun henkilöauto oli törmännyt keskikaiteeseen. Auton eturengas irtosi ja se sinkoutui vastaantulevien kaistalle.

— Kaksi autoa oli törmännyt auton irronneeseen vanteeseen, kertoo vuoromestari Pekka Koho Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Nämä kaksi autoa saivat pieniä kolhuja törmäyksissä, mutta kuljettajat eivät loukkaantuneet. Myöskään keskikaiteeseen törmänneessä autossa sisällä olleet kaksi henkilöä eivät loukkaantuneet. Autosta irtosi eturengas ja sen vasen kylki vaurioitui.

Koho kertoo, että Kuutostien kaista oli tapahtumahetkellä tyhjä. Myös poliisi oli paikalla onnettomuuspaikalla.

Poliisi kertoo, että henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Kyseessä on keski-ikäinen, imatralainen mies, joka on poliisille ennestään tuttu.

Samainen henkilö oli jäänyt poliisin haaviin myös tiistaina iltapäivällä. Häntä epäillään rattijuopumuksesta myös tästä teosta.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 0:14.

Päivitetty kello 8:57. Lisätty poliisin tiedot.

Luetuimmat