Ihmisten ilmoille lasten valitsemissa vaatteissa — viides teemapäivä perjantaina

Anniina Meuronen

Anna lapsesi penkoa vaatekaappiasi perjantaina ihan luvan kanssa!

Huomenna perjantaina on kaikkien aikojen viides Anna lapsesi pukea sinut -päivä.

Homma toimii seuraavasti: Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut päivän ajaksi.

Näytät hänelle vaatekaapit, mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin, kouluun — ihmisten ilmoille.

Kuvia toteutuneista asuvalinnoista pyydetään julkaisemaan tapahtuman Facebook-sivuilla www.facebook.com/annalapsesipukeasinut sekä Instagramissa tunnisteella #annalapsesipukeasinut.

Tapahtuman takana olevan Lauri Salovaaran mukaan ideana on antaa edes yhtenä päivänä lasten päästää mahtava mielikuvituksensa valloilleen. Tapahtuma järjestetään huvin vuoksi, eikä siinä liiku raha.

Viime kerralla kiinnostuksensa teemapäivään ilmoitti noin 10 000 ihmistä. Tapahtuman suojelija, Suomen lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila sanoo, että lapsen kuuleminen ja kuuntelu on tärkeää. Osallistumalla päätöksentekoon lapsi saa oppimiskokemuksen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.