Lippua haluavan tie käy taas yläkertaan, Ketterän karsintapelien lipunmyynti alkaa torstaina

Tenho Tiilikainen

Ketterän toimistolle torstaina ostoaikeissa tuleva saa varautua jonottamiseen.

Jääkiekon Mestiksen karsintasarjan lippujen ennakkomyynti Ketterän kotipeleihin alkaa torstaina. Ketterän ensimmäinen kotipeli karsintasarjassa on ensi lauantaina.

— Tulemme tarjoamaan lippuja sekä yksittäisiin otteluihin että neljän kotiottelun lippupakettia. Itse uskon, että lippupaketit käyvät hyvin kaupaksi, Ketterän toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo sanoo.

Sillanvuo uskoo, että kyse on nytkin samanlaisesta pöhinästä kuin vuosi sitten, jolloin liput suorastaan vietiin käsistä ennen nousupeliä.

Uskomusta tukee se, että Ketterän toimistolta Imatrankoskelta on jo alkuviikon aikana käyty kyselemässä lippuja.

— Puhelin soi, lippuja kysellään.

Lippujen ennakkomyynti alkaa Ketterän toimistolta torstaina kello 10 ja jatkuu iltakuuteen saakka. Perjantaina ennakkomyyntiä ei ole, koska lipunmyyjät ovat Iisalmessa Ketterää kannustamassa. Lauantaina lipunmyynti alkaa jäähallilla jo kello 10.

— Jätämme ennakkomyynnistä lippuja myös ovimyyntiin ottelupäivänä.

Lippujen hinnat nousevat jonkin verran Suomi-sarjan tasosta. Yhden ottelun istumapaikkalippu maksaa 15 euroa, seisomapaikka 10 euroa. Neljän kotiottelun lippupaketti istumapaikalle maksaa 50 ja seisomapaikalle 35 euroa.

Ketterän kotipelitmestiksen karsinnassa

Lauantai 18.3. kello 17 Ketterä—Hokki

Lauantai 25.3. kello 17 Ketterä—IPK

Maanantai 27.3. kello 18.30 Ketterä—JYP Akatemia

Lauantai 1.4. kello 17 Ketterä—JHT

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.