Noin 600 lippua on myyty illan Ketterä-peliin, lipunmyynti hallilla käy jo kiivaana

Anssi Kemppinen

Ketterä-faneja tulvii tänään katsomoon. Tässä pari viikkoa sitten otetussa kuvassa lippu liehui jo lämmittelyssä. Edestä oikealta Onni, Anne ja Ada-Matilda Montonen sekä Iina Pohjamo.

Ketterän ja Forssan Palloseuran väliseen Suomi-sarjan kolmannen välieräottelun alkuun on aikaa kolmisen tuntia. Imatran jäähallin ovella on yhtenäinen jono jonottamassa lippua peliin.

Otteluun myytiin ennakkoon noin 550 lippua.

— Aloitimme lipunmyynnin hallilla nyt kello 15 ja jono on ollut jatkuva. Uskon, että katsojamäärä alkaa sataluvun osalta vähintään kahdeksalla. Ei halli aivan loppuunmyyty ole.

Ketterä on voittanut välierien kaksi ensimmäistä kohtaamista ja voi voittaessaan pistää sarjan poikki jo tänään. Jos näin käy, on edessä karsintasarja Mestikseen. Jos Ketterä ei voita tänään, jatkuu välieräsarja lauantaina Forssassa.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.