Veera Vento siirtyy Anna Puun valmennukseen The Voice of Finlandissa — Olli Lindholmin tilalle ei tule uutta valmentajaa

The Voice of Finland -ohjelmaan piti tehdä muutoksia tähtivalmentajan kuoleman vuoksi.

Saku Tiainen

Veera Vento nähdään The Voice of Finlandin ensimmäisessä livelähetyksessä Anna Puun tiimissä.
Veera Vento nähdään The Voice of Finlandin ensimmäisessä livelähetyksessä Anna Puun tiimissä.

The Voice of Finland -ohjelman tuotanto on tehnyt päätöksen äkillisesti kuolleen Olli Lindholmin korvaamisesta.

Ohjelman tuotanto päätti, ettei Lindholmia korvata vaan hänen tiimissään olleet laulajat siirretään muille valmentajille.

Paikallisesti kiinnostavinta ohjelmassa on kilpailija Veera Vento, 21, joka on kotoisin Imatralta. Vento kuului Lindholmin tiimiin, mutta siirtyy nyt laulaja Anna Puun valmennukseen.

Lindholmin tiimistä myös Wilma Avanto siirtyy Anna Puun ohjaukseen, Markus Salo Redraman ja Linda Smirnova Toni Wirtasen.

Olli Lindholmin kädenjälki näkyy läpi ohjelman, sillä hän ehti sopia suojattiensa kanssa livelähetyksissä esitettävistä lauluista.

”Ollia ei voi korvata kukaan”

Livevaiheeseen kustakin joukkueesta etenee kaksi laulajaa semifinaaleihin ja kaksi lähtee kotiin. Katsojat äänestävät oman suosikkinsa ja toisen semifinaalipaikan päättää tähtivalmentaja. Tähtivalmentajat tekevät päätöksen Lindholmin tiimin osalta yhdessä.

Vastaavan tuottajan mukaan tuotantotiimi toivoi, ettei Lindholmin tilalle tule uutta valmentajaa.

katja Neuvonen

Olli Lindholm ja Yö esiintyi Imatran big band-festivaalilla vuonna 2008.
Olli Lindholm ja Yö esiintyi Imatran big band-festivaalilla vuonna 2008.

— Tässä tilanteessa toiset tähtivalmentajat tuntevat Ollin laulajat parhaiten, ja he ovat seuranneet kunkin laulajan matkaa kisassa hyvinkin läheltä. Haluamme kunnioittaa valmentajien mielipidettä asiassa ja heidän haluaan auttaa Ollin kilpailijoita vaativien livelähetysten aikana. Ollia ei tässä tilanteessa voi korvata kukaan, Nelosen vastaava tuottaja Tea Paunula kommentoi päätöstä.

Ehtivät työskennellä yhdessä

Veera Vento kertoi aiemmin Olli Lindholmin kuoleman olleen kova järkytys.

— Tosi järkyttävää, tosi surullista. En osaa oikein muuta sanoa. Tosi monta kertaa tavattiin, tehtiin töitä yhdessä koko syksy. Ei mitään pahaa sanottavaa hänestä, Vento kuvaili tunnelmiaan Lindholmin kuoleman jälkeen.

Ensimmäinen livelähetys pidetään perjantaina 5. huhtikuuta ja se on omistettu Olli Lindholmin muistolle. Finaali ohjelmassa nähdään 26. huhtikuuta.

Juttua muokattu 29.3. klo 21.57: Korjattu tieto, jonka mukaan Veera Vento siirtyisi Anna Puun tiimiin. Vento siirtyy Anna Puun valmennukseen, mutta jatkaa Ollin tiimissä.

Luetuimmat