Uutisvuoksi siirtyy sanomalehtien valtavirtaan — Verkkosisältömme ovat nyt muuttuneet maksullisiksi

Sisältöjen maksullisuudella parannetaan tilaajien palvelua. Torstain ja sunnuntain ilmaisjakelulehdet pysyvät yhä kaikille avoimina.

Uutisvuoksi

Uutisvuoksen digitaalisten sisältöjen käyttäjistä valtaosa lukee lehteä kännykällä.

Uutisvuoksen digisisällöissä on tapahtunut muutos. Kuten valtaosa suomalaisista sanomalehdistä, nyt myös Uutisvuoksi julkaisee juttuja verkkosivuillaan ennen kaikkea maksaville lukijoille.

Tilaajat pystyvät jatkossakin käyttämään verkkosivujen sisältöjä rajoittamattomasti. Muut kävijät voivat lukea verkkosivuilta ilmaiseksi kolme juttua viikossa. Pidemmät artikkelit, jotka on merkitty avaimella, ovat ainoastaan tilaajien luettavissa.

— Verkkosivujemme lukijamäärät ovat kasvaneet viimeisen kahden vuoden aikana vauhdikkaasti. Koska se on lukijoille luonteva kanava, olemme myös julkaisseet kaiken sisältömme verkossa. Uudistuksen myötä tilaajat palaavat jälleen heille kuuluvalle paalupaikalle, sanoo päätoimittaja Mari Pajari.

Uutisvuoksi ilmestyy tilaajille seitsemänä päivänä viikossa, mutta samalla lehti jaetaan torstaisin ja sunnuntaisin maksutta Imatran seudulla joka kotiin. Tämä näkyy myös verkossa. Ilmaisjakelupäivinä Uutisvuoksen näköislehti on kaikkien luettavissa.

Tärkeä askel tulevaisuudelle

Uudistus on tärkeä maksavien tilaajien palvelemiseksi. Samalla se on merkittävä lehden tekemisen tulevaisuudelle. Digitaalisen murroksen myötä mainostaminen pirstaloituu eri kanaviin, ja tilaajamaksut muodostavat yhä suuremman osan sanomalehtien tulovirroista.

Uudistuksen myötä tilaajat palaavat jälleen heille kuuluvalle paalupaikalle. — Mari Pajari

Uutisvuoksen toimituksessa työskentelevät journalistit seuraavat seutukunnan elämää monesta eri näkökulmasta, eikä sisällön tekeminen ole ilmaista.

— Työntekijä on palkkansa ansainnut. Maailma on täynnä ihmisten ja yhteisöjen tuottamaa tiedottamista, mutta journalismi kertoo asioista niiden eri puolet huomioiden. Teemme vimmalla työtä ollaksemme lukijoiden silmät ja korvat paikalliseen elämään. Arvostamme valtavasti jokaista, joka lehtitilauksellaan tämän mahdollistaa, Pajari sanoo.

Näköislehti käsillä missä vain

Digisisällöt kuuluvat kaikkiin Uutisvuoksen tilauksiin. Tunnukset sisältöjen lukemiseen voi aktivoida täällä. Samoilla tunnuksilla voi selata verkossa olevia uutisia ja lukea päivittäistä näköislehteä. Juuri näköislehden kautta aamun lehti on luettavissa kätevästi myös matkoilla.

Painetun paperilehden tilauksiin tai sisältöön muutos ei vaikuta. Lehteä voi lukea jatkossakin entiseen tapaan myös kotiin toimitetussa, paperisessa muodossa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat