Maksuttomien kasvomaskien jakoajat lyhenevät ensi maanantaista lähtien – Honkaharjusta, sekä Ruokolahden ja Rautjärven hyvinvointiasemilta niitä saa jatkossa vain keskiviikkoisin

Iso apu -palvelukeskus ja Aikuisten keskus jakavat maskeja jokaisena arkipäivänä.

Anton Soinne

Maksuttomien maskien hakeminen on harventunut.
Maksuttomien maskien hakeminen on harventunut.

Vähävaraisille tarkoitettujen maksuttomien kasvomaskien jakeluajat muuttuvat ensi maanantaista, 14. syyskuuta lähtien.

Imatran seudulla tämä tarkoittaa sitä, että maskeja saa Esterinkatu 10:ssä olevasta Iso apu -palvelukeskuksesta maanantaista perjantaihin kello 9 – 12 välisenä aikana.

Osoitteessa Tainionkoskentie 1 sijaitsevasta Aikuisten keskuksesta maskeja saa jatkossa maanantaista perjantaihin kello 13 ja 15 välisenä aikana.

Honkaharjun terveysasemalta, sekä Ruokolahden ja Rautjärven hyvinvointiasemilta maskeja saa jatkossa vain keskiviikkoisin. Honkaharjussa niitä jaetaan kello 9 –12, Ruokolahdella ja Rautjärvellä tuntia vähemmän, eli kello 9 – 11)

Ari peltonen

Maksuttomien maskien mukana tulevat myös ohjeet niiden käytöstä ja pesusta.
Maksuttomien maskien mukana tulevat myös ohjeet niiden käytöstä ja pesusta.

Eksote aloitti maksuttomien kasvomaskien jakamisen elokuun 28. päivänä. Niitä on jaettu koko maakunnassa tähän mennessä yli 2000 pussillista; jokaisessa pussissa on neljä maskia.

Ensimmäinen maskienjakopäivä oli kaikkein vilkkain. Maskeja jaettiin ensimmäisenä päivänä peräti 1 200.

Maksuttomat kasvomaskit on tarkoitettu vähävaraisille asukkaille, jotka eivät itse pysty maskeja hankkimaan. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse todistaa vähävaraisuuttaan tai ilmaisen maskin tarvettaan.

Luetuimmat

Kommentoidut