Ruokolahden kunnan johdossa mennään lähikuukaudet poikkeusjärjestelyin – Uuden kunnanjohtajan Anu Sepposen aloitus voi mennä joulukuun alkuun, tulevan hallintojohtajan aloitus on vielä kysymysmerkki

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen toivoo, että uusi johtajisto on kasassa viimeistään vuodenvaihteessa. – Tulevat viikot tehdään yhdessä töitä, että kone pysyy käynnissä, Paananen sanoo. Kunnanhallitus haastattelee tänään iltapäivällä kunnan hallintojohtajaksi hakeneet.

Anu Kiljunen

Ruokolahden kunnanjohtaja Tuomo Sallinen lopettaa 30. syyskuuta.
Ruokolahden kunnanjohtaja Tuomo Sallinen lopettaa 30. syyskuuta.

Ruokolahden kunnan johdossa lähikuukaudet sinnitellään poikkeusjärjestelyin. Nykyinen kunnanjohtaja Tuomo Sallinen lopettaa kunnan palveluksessa ensi viikon keskiviikkona 30. syyskuuta ja siirtyy Lappeenrannan kaupunginsihteeriksi.

Uudeksi kunnanjohtajaksi valittu Anu Sepponen ei pysty kuitenkaan irtautumaan vielä Rautalammin kunnanjohtajan tehtävästä.

– Olisimme toivoneet, että Anu Sepponen pystyy aloittamaan 1. lokakuuta, mutta tämä ei ole mahdollista. Tulevat viikot tehdään yhdessä töitä, että kone pysyy käynnissä, kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen (kesk.) kertoo.

Anu Sepponen kertoo, että hänen aloituksensa Ruokolahden kunnanjohtajana tapahtuu viimeistään joulukuun alussa.

– Niin on sovittu. On mahdollista, että se tapahtuu aikaisemminkin, Sepponen viestittää.

Kai Skyttä

Anu Sepponen aloittaa Ruokolahden kunnanjohtajana viimeistään joulukuun alussa.
Anu Sepponen aloittaa Ruokolahden kunnanjohtajana viimeistään joulukuun alussa.

Ruokolahden kunnanhallitus haastattelee maanantaina iltapäivällä hallintojohtajan virkaa hakeneet. Virka jäi avoimeksi hallintojohtaja Susanna Kaskisen irtisanouduttua. Vt. hallintojohtajana toimii tällä hetkellä Eija Hämäläinen.

– Valitun hallintojohtajan aikataulu määrittää myös osaltaan syksyn aikatauluja. Toivotaan, että vuodenvaihteeseen mennessä meillä on koko miehistö kasassa, Paananen toteaa.

Kunnanhallitus haastattelee tänään hallintojohtajan virkaa hakeneet Kaisa Häkkinen-Paanasen, Jarkko Kohon ja Jussi Stoorin.

Juttua muokattu 20.00: lisätty kuvat, korjattu Paanasen puolue.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset