Jouni Hynynen ja Mari Perankoski tekivät podcastin, Radio Villa Mayhemin parisuhdekeskustelut ovat totta, sanoo Hynynen

Paula Pohjamo

Muusikkona ja kirjailijana tunnetun Jouni Hynysen uusin aluevaltaus on podcast, jota hän tekee puolisonsa Mari Perankosken kanssa.
Muusikkona ja kirjailijana tunnetun Jouni Hynysen uusin aluevaltaus on podcast, jota hän tekee puolisonsa Mari Perankosken kanssa.

Julkkispari Jouni Hynynen ja Mari Perankoski aloittavat podcast-lähetykset. Hynynen ja Perankoski ovat käsikirjoittaneet ja näytelleet Radio Villa Mayhem -podcastinsa, joka saa ensiesityksensä Radio Playssa perjantaina 6. maaliskuuta. Asiasta tiedotti Hynysen Kotiteollisuus -yhtye Facebook-sivuillaan maanantaina.

Lappeenrantalaispariskunnan kotiin nimessä viittaavan Radio Villa Mayhemin kerrotaan olevan häpeilemätön ja räävitön radioparodia, joka sisältää enemmän kuin kohtuullisen itsesuojeluvaistottomasti kiroilua, viinanjuontia ja väkivaltaa.

Vaikka kyseessä on radioparodia, tekijöiden parisuhdetta sivutaan joka jaksossa. Myös musiikki ja Lappeenranta tulevat jaksoissa esille paljon.

Jaksojen kerrotaan olevan kokoelma radio-ohjelmien pätkiä nyrjähtäneen huumorifiltterin läpi ajettuina. Sarjassa kuullaan muun muassa merisää, musanurkkaus, urheiluselostuksia sekä musiikkia ja mainoskatkoja.

Hynynen kertoo podcastin tekemisen yllättäneen hänet.

– Villa Mayhemin tekeminen oli vain semmoista miehen paniikinsekaista huutoa yössä. Keskenämme tekemisen hauskuutta lisäsi se, että kaikki sarjan parisuhdekeskustelut ovat totta. Ainakin itsestä tuntuu herkulliselta pyöriä tuolla tavalla huumorin rajamailla, Hynynen toteaa tiedotteessa.

Perankosken mukaan hauskinta Radio Villa Mayhemin tekemisessä oli Hynysen heittäytyminen sketsihahmoksi. Hynynen imitoi podcastissa esimerkiksi A.W. Yrjänää, Timo Rautiaista ja Jeesusta.

– Oma suosikkihahmoni on reggaeen hurahtanut Joumi Hymynen, jolta kuullaan kappale Helvetistä Jamaicalle. Ja olihan se ilo huomata meidän kombon toimivan yhtä hyvin töissä kuin arjessakin, Perankoski kommentoi.

Radio Villa Mayhem -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistiin Radio Playssä perjantaina 6.3.