Imitsin toiminnanjohtajaksi valittu Mervi Leinonen laittoi hakupaperit liikkeelle vasta viime viikon sunnuntaina — Perjantaina hän istui jo uuden työpöytänsä ääressä: "Tunnelmat ovat erittäin innostuneet ja tietysti kiitolliset tästä luottamuksesta"

Ravintola-alalla pitkään työskennellyt Leinonen on pitkän linjan imatralainen.

Joonas Tapaninen

Mervi Leinonen työskentelee tällä hetkellä Valtionhotellin keittiömestarina. Työt Imitsillä alkavat marraskuun aikana.
Mervi Leinonen työskentelee tällä hetkellä Valtionhotellin keittiömestarina. Työt Imitsillä alkavat marraskuun aikana.

Mervi Leinosen työhakemus Imitsin toiminnanjohtajan paikasta lähti vetämään viime viikon sunnuntaina. Perjantaina hän istui jo työpöydän äärellä tulevan työnantajansa toimistolla Koskenpartaalla tutustumassa väistyvän toiminnanjohtajan Liisa Marsion johdolla uusiin työtehtäviin.

— Tunnelmat ovat erittäin innostuneet ja tietysti kiitolliset tästä luottamuksesta, jonka olen saanut osakseni, Leinonen kuvailee tohkeissaan.

Ravintola-alalla pitkään työskennellyt Leinonen on asunut Imatralla 23 vuotta.

— Olen ollut alusta asti tosi ihastunut tähän kaupunkiin, ja täällä on mielestäni aina ollut tosi hyvä tekemisen meininki. Nyt kun tuli tilaisuus hakea tällaista paikkaa ajattelin, että josko oma iloinen ja pirskahteleva luonne sopisi yhteen samankaltaisten ihmisten kanssa, ja pääsisimme yhdessä kehittämään tätä ihanaa keskustaa.

Leinonen myöntää, että vielä hän ei ole löytänyt aikaa jäsennelläkseen omia ajatuksiaan Imatrankosken kehittämisen suhteen.

— Koko prosessi tapahtui niin hirveän äkkiä. Kunhan nyt ensiksi opetellaan tuntemaan työtavat ja ihmiset ympärillä. Ihmisiä tunnen jo aika paljon entuudestaan ravintola-alan puolelta ja sitä kautta olen tutustunut myös eri sidosryhmiin aika hyvin.

Joonas Tapaninen

Leinonen tutustui uusiin työtehtäviin perjantaina Imitsin väistyvän toiminnanjohtajan Liisa Marsion johdolla.
Leinonen tutustui uusiin työtehtäviin perjantaina Imitsin väistyvän toiminnanjohtajan Liisa Marsion johdolla.

Leinonen työskentelee tällä hetkellä Valtionhotellilla keittiömestarina. Hänellä on myös yrittäjäkokemusta.

— Nuorempana tyttönä pyöritin pientä kahvilaa ja olen ollut mukana myös hyvinvointialan yrityksessä jonkun aikaa, hän kertoo.

Työt Imitsillä alkavat marraskuussa.

— Tarkka aloituspäivä ei ole vielä tieodssa, mutta tavoitteena on aloittaa tietysti mahdollisimman pian. Sitä ennen minun täytyy kuitenkin hoitaa velvoitteet entistä työnantajaa kohtaan. Uusiin töihin tutustumista jatkan vapaapäivinä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset