Ketterä tänään Joensuussa, Lipiäinen aloittaa maalilla Jokipoikia vastaan

Minna Mänttäri

Oma kasvatti Joona Jääskeläinen oli yksi Imatran Ketterän onnistujista Espoo Unitedia vastaan.

Viime perjantaina ensimmäisen Mestis-voittonsa napannut Ketterä pelaa illalla Joensuussa. Ottelu Jokipoikia vastaan käynnistyy kello 18.30.

Imatralaisten kokoonpanossa on tapahtunut pieniä viilauksia sitten perjantain. Isoin muutos on se, että maalilla aloittaa Santeri Lipiäinen, joka on availlut kolmessa edellisessä ottelussa luukkua. Jere Myllyniemi on ollut Ketterän aloittava maalivahti kaikissa sarjaotteluissa tähän asti.

Joni Suutari pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa Erno Ripatin johtaman kolmosketjun laidalla. Jesse Koskinen on tänään 13. hyökkääjä.

Ykköspakkipariin nousee Henri Auvinen, joka pelaa kauden toisen pelinsä. Kapteeni Jarno Lippojoen pakkiparina luutii puolestaan Joni Kallio, jolle ottelu on ensimmäinen tällä kaudella. Juho Mättö ja Sami Jekunen eivät ole kokoonpanossa.

Loukkaantuneina sivussa ovat Sameli Ventelä, Niko Kosonen ja Valtteri Niemi. Ventelän arvioitu toipumisaika on kolme viikkoa, Kososen kaksi viikkoa. Niemen tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Neljä ottelua pelannut isäntäjoukkue Jokipojat on Mestiksessä neljäntenä yhdeksällä pisteellä. Ketterä majailee yhdeksäntenä.

Ketterän kokoonpano Jokipoikia vastaan:

Janne Kettunen—Tomi Iso-Mustajärvi—Joona Jääskeläinen

Henri Auvinen—Markus Ovaska

Santeri Vuoti—Jesse Juntheikki—Jere Laine

Jarno Lippojoki—Joni Kallio

Joni Suutari—Erno Ripatti—Rudolfs Maslovskis

Samuli Tanhua—Mikko Kettunen

Jesperi Viikilä—Toni Jalovaara—Samuli Vuokniemi

Jesse Koskinen (h)

Maalivahdit:

Santeri Lipiäinen (Jere Myllyniemi)

Joonas Tapaninen

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.