Iso kiinteistökauppa Lappeenrannassa — mukana ostoskeskukset Weera ja Armada

Kai Skyttä

Kaupppoihin kuuluu Lappeenrannan Kauppakadun ja Valtakadun kulmassa sijaitseva ravintolakeskittymä. Entisessä pankkitalossa on nykyään Etelä-Karjalan osuuskaupan ravintoloita ja pubi.

Sijoitusyhtiö City Kauppapaikat on ostanut Lappeenrannasta seitsemän kiinteistöä. Niihin kuuluvat kaupungin keskustasta Kauppakadun ostoskeskukset Weera ja Armada sekä Kauppakadun ja Valtakadun risteyksessä olevan ravintolakeskittymän kiinteistö.

City Kauppapaikat on ostanut Suomesta kaikkiaan 18 kauppakeskustasta ja muuta kaupallista kiinteistöä kahdeksalta paikkakunnalta.
Myyjä on ulkomainen rahasto. Sen nimeä ei kerrota, sanoo Niko Kvarnström Catellasta, joka toimi kaupassa neuvonantajana.

Kvarnströmin mukaan myydyistä kohteista seitsemän sijaitsee Lappeenrannassa. Uuden omistajan saivat kaupungissa myös kaksi Valintatalon kiinteistöä sekä yksi kohde Teollisuuskadulla ja yksi Lauritsalassa.

Muut kohteet sijaitsevat muun muassa Helsingissä ja Jyväskylässä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.