Kruununpuiston kesäteatteriin myyty tuhansia ennakkolippuja — ”Lupaavalta näyttää”

Joonas Tapaninen

Linnan Juhlissa nähdään Kekkosesta tuttua porukkaa. Kuvassa vasemmalta Jussi Puhakka, Pirja Arponen, Harri Nousiainen, Pia Lunkka, Timo Rissanen ja Heikki Pöyhiä.

Imatran Teatterin kesäteatteriesitys Linnan Juhlat saa ensi-iltansa 27.6 Kruununpuistossa. Esitykset jatkuvat heinäkuun viimeiseen viikonloppuun asti.

Ennakkolippuja on myyty koko esitysajalle yli 2000, kertoo Imatran Teatterin myyntisihteeri Irma Blankenstein.

— Ensi-iltaan lippuja on myyty ennakkoon noin 300, Blankenstein lisää.

Erityisesti päiväesityksiin tehdyt ryhmävaraukset ovat voimissaan ja varauksia on tullut ympäri Suomen. Myyntiodotukset vaikuttavat lupaavalta myös esitysten alkaessa.

Viimevuotinen kesäteatteriesitys Kekkonen vilkastutti kesäteatterikävijöiden määrää kahden viimeisen viikon aikana. Samaa odotetaan myös tänä vuonna.

— Toiveissa eletään.

Linnan Juhlat -musiikkikomedian on ohjannut Timo Rissanen ja käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Parkkinen ja Satu Rasila. Rooleissa nähdään Pirja Arponen, Pia Lunkka, Harri Nousiainen, Jussi Puhakka ja Heikki Pöyhiä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.