Luumäki pistää Imatran kirjastot, ja kaikki muutkin Heilit kiinni verkkokirjastoa myöten — Imatralla pääkirjasto pysyy kiinni muita kirjastoja kauemmin

Imatran pääkirjaston muita pidempi tauko johtuu lattiatöistä.

Tuuli Parikka

Kesäkuun alussa tänne ei pääse.

Luumäen kirjasto liittyy Etelä-Karjalan Heili-kirjastokimppaan.

Sen tietokannan liittäminen Heili-kirjastojen tietokantaan aiheuttaa kirjastoissa käyttökatkon, ja pistää niiden ovet kiinni, fyysisesti ja virtuaalisesti.

Maakunnan kaikki Heili-kirjastot ovat kiinni 1. — 5. kesäkuuta välisen ajan.

Myös verkkokirjasto sulkeutuu.

Se menee kiinni torstaina 31. toukokuuta klo 20. Sen pitäisi olla käytettävissä taas keskiviikkona 6. kesäkuuta. Luumäen kirjaston aineisto tosin ei näy verkkokirjastossa aivan heti.

Tauon aikana kirjastoihin ei pääse omatoimisestikaan. Imatralla Rajapatsaan kirjaston omatoimiaika päättyy torstaina kello 16.

Imatran pääkirjastossa tehdään lattiatöitä

Imatran pääkirjasto pistää ovensa kiinni jo muita kirjastoja aiemmin, ja avaa ne muita kirjastoja myöhemmin.

Se suljetaan keskiviikkona 30. toukokuuta kello 16, ja avataan seuraavan kerran keskiviikkona 6. kesäkuuta kello 9.

Muita pidempi tauko johtuu siitä, että pääkirjasto lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja käyttää sulkuajan lattiatöiden tekemiseen.

Kun pääkirjaston on kiinni, Ticketmasterin lipunmyyntipiste löytyy Kulttuuritalo Virran aulasta. Se on avoinna arkipäivisin yhdeksästä viiteen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat