Hermeksen A-nuorilta paloi pinna Imatralla, vieraat ottivat 93 jäähyminuuttia

Minna Mänttäri

Hermeksen A-nuorten vierailu Imatralle ei ollut onnistunut.

Ketterän A-nuoret selvisivät voittajina ja ilman pahempia vammoja Kokkolan Hermeksen A-nuorten hyökkäyksistä sunnuntaina A-nuorten Mestiksessä. Ketterä voitti ottelun 2—1 (0—1, 1—0, 1—0).


Vieraat kävivät kuumana koko ottelun ajan ja keräsivät kamppailussa kaikkiaan 93 jäähyminuuttia.


Ensimmäisenä pinna paloi toisessa erässä Oliver Eleniukselta, joka huitoi itselleen 5+20 minuuttia (pelirangaistus). Viljami Myllylä otti kolmannen erän alussa 10 minuutin rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä.


Aleksi Mattila sai kolmannen erän puolivälissä pään tai niskan alueelle kohdistuvasta taklauksesta 5+20 minuuttia (pelirangaistus).

Ketterän Juuso Järvinen ja Hermeksen Juha Ukkola nujakoivat ottelun loppupuolella (56:25) itselleen kaksiminuuttiset.


Hermeksen Väinö Nivala päätti sitten kouluttaa imatralaisia ja otti heti perään 25 minuuttia pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta (ottelurangaistus). Nivalalle on luvassa tempustaan myös kurinpitotoimia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset