100 ilmaista kahvipakettia meni muutamassa minuutissa — uusittu Korvenkannan Neste kiinnosti kauempaakin tulleita

Minna Mäkinen

Ritva ja Pekka Pohjola sekä Teuvo Luukkonen (takana) pääsivät torstaina mansikkakakun makuun. Josefiina Immonen tarjoili.

Puumalalainen Teuvo Luukkonen otti tyytyväisenä vastaan Josefiina Immosen tarjoaman mansikkakakkulautasen ja kupin kahvia.

Luukkonen oli ajellut Imatran suuntaan muissa asioissa.

— Radiosta kuulin, että täällä on avajaiset ja päätin tulla paikalle, kertoi Luukkonen.

Uusittu Korvenkannan Neste avautui tiiviin remonttirupeaman jälkeen torstaina kello 11. Tapahtuma kiinnosti asiakkaita siinä määrin, että parkkipaikka oli täynnä. 100 ensimmäiselle varatut kahvipaketit hupenivat muutamassa minuutissa.

Täytekakku- ja kahvitarjoilu keräsi Burger Kingin ja Subwayn väliin melkoisen jonon. Mansikkakakkua oli varattu 500 ihmiselle.

Kello 11.30:n aikaan menossa oli neljäs kakkutarjotin, laski Immonen.

— Kahvia keitellään lisää sitä mukaa kun termos tyhjenee.

Avajaisissa Imatran kaupungin tervehdyksen esitti kaupunginjohtaja Rami Hasu. Paikalla oli myös Neste K-ketjun johtaja Mikko Paukkonen sekä Nesteeltä johtaja Sam Holmberg.

Avajaisten musiikkipuolesta vastasivat Vuoksen mieslaulajat sekä Jaska ja Matti -duo.

Minna Mäkinen

Minna Mäkinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.