Saimaan Veneen Janne Lappalainen: ”Vuokrasopimusasia on annettu lakimiesten hoidettavaksi, pidättäydymme kaikesta kommentoinnista”

Imatran kaupunginhallitus linjasi, että Saimaan Veneen toivomia neuvotteluja ei aloiteta.

Linda Manner

Saimaan Veneen omistama rakennus palveli vielä viime kesänä satamatoimistona. Kuvassa satamapäällikkönä toiminut Janne Lappalainen heinäkuussa 2016.

Imatran kaupunginhallitus päätti maanantai-iltana, että viranhaltijapäätöksellä irtisanottu maanvuokrasopimus Imatran venesatamassa pitää.

Saimaan Vene on antanut vuokrasopimusasian nyt lakiasiantuntijoiden hoidettavaksi, kertoo yrittäjä Janne Lappalainen.

— Meitä on ohjeistettu, että emme kommentoi prosessin aikana asiaa millään lailla, sanoo Lappalainen.

Saimaan Vene oli pyytänyt kaupunkia vielä neuvottelemaan vuokrasopimuksen irtisanomisesta. Kaupunginhallitus linjasi maanantaina, että asiasta ei toistaiseksi neuvotella Saimaan Veneen kanssa.

Näillä näkymin Saimaan Vene joutuu siirtämään kolmen kuukauden irtisanomisajan kuluessa satamatoimistona aiemmin palvelleen hirsirakennuksen satamasta. Toinen mahdollisuus on löytää rakennukselle vuokralainen, jonka kaupunki hyväksyy.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet