Kun Emotion muuttaa, ovat Imatran Prisman liiketilat yhtä lukuunottamatta täynnä — ”Olemme tyytyväisiä tilanteeseen”, toteaa kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen

Katri Ikävalko

Imatran uusi Prisma avautui 3. syyskuuta 2015. Kauppakäytävältä on hävinnyt ja sinne on tullut sen jälkeen useita liikkeitä.

Imatran Prisman liiketiloista on lokakuun jälkeen tyhjänä näillä näkymin vain yksi. Imatrankoskelta muuttava Emotion sijoittuu parturi-kampaamo Hiusässien naapuriin. Ilman vuokralaista on vain Silmäaseman ja Punnitse ja säästä -liikkeen välissä oleva tila, kertoo kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen Etelä-Karjalan osuuskaupasta (Eekoo).

— Olemme tyytyväisiä tilanteeseen.

Kaikkiaan Imatran Prisman kauppakäytävällä on 16 liiketilaa.

— Tiloja on niin paljon, että vaihtuvuutta on jonkin verran jatkuvasti.

Lappeenrannassa Prisman kauppakäytävän liiketilat ovat kaikki täynnä. Siellä ongelma on Härkösen mukaan se, että tiloja on liian vähän ja ne ovat liian pieniä.

Imatralla tyhjillään olevalle entiselle Prismalle etsitään edelleen ostajaa.

— Toimimme yhä aktiivisesti ostajan löytämiseksi. Kiinteistön ylläpitokustannukset ovat kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Siinäkin tulee tietysti takaraja ennen pitkää vastaan.

Härkönen tietää, että ostajan löytäminen kiinteistölle ei ole helppoa.

— Toivoisi, että Imatralle löytyisi hyviä toimintoja.

Minna Mäkinen

Minna Mäkinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat