Ketterä voitti Kalajoella ja tarvitsee vielä kaksi voittoa

Tenho Tiilikainen

Tomi Iso-Mustajärvi ja Ketterän hyökkääjät olivat tehottomia Iisalmessa, tänään tehoja pitää löytyä Jyväskylässä.

Ketterä otti tarvitsemansa kolme sarjapistettä Mestiksen karsinnassa keskiviikkona Kalajoella JHT:tä vastaan. Ketterän voittoluvut olivat lopulta 5-2.

Kun IPK voitti samaan aikaan Hokin 6—3, muuttui Mestiksen karsinta jälleen mielenkiintoiseksi.
Jo varmana nousijana pidetty Hokki ei olekaan enää niin varma. Ketterälle riittää Hokkia vastaan kolmen maalin voitto ja päätöskierroksella voitto JHT:stä, jotta Ketterä on lopputaulukossa Hokin yläpuolella edellyttäen, ettei samassa pistemäärässä (15 ole muita joukkueita). Jos IPK päätyisi myös 15 pisteeseen olisivat nousijat IPK ja Hokki, koska tasapisteissä olevien keskinäiset ottelut ratkaisevat.
Ketterälle voi riittää myös maalin voitto Hokista ja voitto JHT:stä tietysti, jos IPK ei saa kuin korkeintaan kaksi pistettä kahdesta pelistään JYP Akatemiaa vastaan.
Jos JYP Akatemia voittaa IPK:n kahdesti ja Ketterä ei saa täysiä pisteitä omista otteluistaan ovat nousijat Hokki ja Akatemia.
Yksinkertaista.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.