Imatran sataman talvisäilytyspaikkojen maksuja on vielä tässäkin vaiheessa rästissä – Satamayhtiö kokoontuu pohtimaan tulevaa kautta kuun vaihteessa

Satamalla on tällä hetkellä erääntyneitä saatavia talvisäilytyspaikoista.

Anu Pakarinen

G-laituri on määrä uusia tulevien vuosien aikana.
G-laituri on määrä uusia tulevien vuosien aikana.

Imatran satama alkaa valmistautua tulevaan veneilykauteen, kertoo satamayhtiö New Port Imatran hallituksen puheenjohtaja Ilkka Seppälä.

Tulevan kauden toimista ja niiden yksityiskohdista on määrä päättää maalis-huhtikuun vaihteessa, jolloin muun muassa työmaakokoukset on saatu pidettyä. Suuria muutoksia ei näillä näkymin ole luvassa.

Asialistalla on muun muassa G-laiturin tulevaisuus, joka tulee Seppälän mukaan säilymään toistaiseksi sellaisenaan.

– Sen tunnit alkavat olla täynnä, mutta yritetään tämä kausi vielä selvitä. Se on seuraava, joka olisi tarkoitus korvata uudella. Katsotaan, missä kunnossa se on kauden jälkeen.

Seppälän mukaan aallonvaimenninta on määrä laajentaa tulevaisuudessa samalla, kun ulkopäässä lahden pohjukassa olevia laitureita uusitaan.

– Samalla katsotaan, kuinka monta laituria sinne tarvitaan. Se selviää kysynnän mukan.

Seppälän mukaan satamalla on tällä hetkellä erääntyneitä saatavia talvisäilytyspaikoista. Hänen mukaansa rästissä olevat maksut eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet merkittävästi kassavirtaan.

– Aika hitaasti maksuja on tullut varsinkin talvisäilytyspaikalta, mutta kaikki maksamattomat löydetään. Tilanne paranee pikkuhiljaa. Puskuria on sen verran, että se sallii viivästyksen.

Luetuimmat

Kommentoidut