Kuumat: Älkää hyvät päättäjät lyökö päätänne Ponnaputkeen

Jarmo Hämäläinen

Raakavettä Stora Ensolle syöttävä Bonnaputki kulkee Vuoksen yli. Kuvituskuva.
Raakavettä Stora Ensolle syöttävä Bonnaputki kulkee Vuoksen yli. Kuvituskuva.

Kyllä Jussi sinunkin pitäisi ymmärtää, että ei jääkiekolla tehdä Suomessa kannattavaa bisnestä. Vaikka pelattaisiin miten hienossa "kaardenissa".

Jos sokeritoukkia ym. ilmaantuu viemäreistä, laita yöksi pieni määrä astianpesuainetta niin auttaa.

Eikö Imatralta tosiaankaan löydy voimia, jotka pysäyttävät rahan kylvämisen järjettömään kanavahankkeeseen?

Ei ole somen vika, että Ruokolahdella on älyttömät päättäjät.

Älkää hyvät päättäjät lyökö päätänne Ponnaputkeen. Kanava Vuokseen on aivan päätön ajatus ei mitään järkeä. Kaupungissa on paljon tärkeämpiä rahareikiä.

Ette taida karjalaiset tietää, kuinka teissä on sitä naapurin tehottomuutta, epäluotettavuutta, luuloja, juoruja, ilkeyttä! Matka vaikka Turkuun ja länteen avaisi!

Voisiko joku kertoa kuinka pitkät ajallisesti on karjalaisten sana k o h t a? Nyppii ja pännii! Pässinlihaa koko maakunta!

Johtajasopimusneuvottelujen valitusaika on vielä kesken. "Pikajuoksulle aikataulussa ei ole kiirettä" (Kymäläinen). Uuden kunnanjohtajan rekrytointi päätetty kuitenkin aloittaa. Edelleen lyödään päätä huolella Karjalan mäntyyn.

Hyvä Timo Kärki, valtuuston kokouksessa puheenvuorosi oli ainoana asiaa ja järkevää. Muilla puheenvuorot oli lähinnä, että tilanteesta pitäisi päästä kiireesti pois, eteenpäin vaikka asia on kesken. Eräskin puheenvuoro soveltuu paremmin kokki/soppaohjelmaan, ei ollut varsinaisesta asiasta mitään. Äänestäjät muistavat.

Luetuimmat