Ei leikkirahaa -kansanliike haastaa varhaiskasvatuksen korkeakoulutetut työntekijät jättämään palkankorotusesityksen perjantaina — Imatrankin päiväkodeissa on jaettu valmiita palkankorotusesityksiä

Mikonpuiston päiväkodin johtaja Airi Kojo uskoo yksikön lastentarhanopettajien jättävän palkankorotusesityksen työnantajalle.

Jussi Lopperi

Ei leikkirahaa -kampanjan mukaan on aika nostaa naisvaltaisia aloja palkkakuopasta ala kerrallaan.
Ei leikkirahaa -kampanjan mukaan on aika nostaa naisvaltaisia aloja palkkakuopasta ala kerrallaan.

Ei leikkirahaa -kansanliike toteuttaa valtakunnallisen Vaadi palkankorotusta -päivän perjantaina 27.4. Tarkoituksena on, että lastentarhanopettajat, varhaiskasvatuksen erityisopettajat ja päiväkodin johtajat ympäri Suomea jättävät palkankorotusesityksensä esimiehilleen yhtä aikaisesti.

Kansanliikkeen aktiivit ovat tuottaneet valmiin materiaaliin palkankorotusesitykseen. Esityksessä vaaditaan lastentarhanopettajan tehtäväkohtaista palkkaa korotettavaksi 3000 euroon, varhaiskasvatuksen erityisopettajan 3300 euroon ja päiväkodin johtajien 3500 euroon 1.5.2018. alkaen.

Esitystä jaettu sähköpostissa ja henkilökohtaisesti

Kampanjan yhdyshenkilöt ovat jakaneet palkankorotuskaavakkeita myös Imatran päiväkotien työntekijöille. Imatrankosken päiväkodissa työskentelevä lastentarhanopettaja Tuula Natunen varmistaa vastaanottaneensa palkankorotuskaavakkeen.

— Uskon että niitä tullaan päiväkodissamme myös jättämään, Natunen kertoo.

Mikonpuiston päiväkodin johtaja Airi Kojo kertoo, ettei Mikonpuistossa ole ainakaan vielä jaettu palkankorotusesityksiä. Esitys on sen sijaan tullut sähköpostiin OAJ:n kautta.

— Otan vastaan palkankorotusesityksiä, jos niitä tulee. Oletan että tulee, Kojo päättää.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut