Entisen Prisman tilat saavat lisää täytettä: Vuoksenniskan tietokonehuoltoyritys Pro It & Business avaa sinne toisen myymälän — "Lähdetään kokeilemaan, kun vire jatkuu", sanoo yrittäjä Jani Telkkä

Monialayrittäjä Jani Telkän tietokonehuoltoyritys avaa toisen toimipisteen Mansikkalaan. Laajennusaikeita on muitakin.

Kaisa Beltran

Jani Telkän tietokonehuoltoyritys valmistautuu laajentamaan vanhan Prisman tiloihin.
Jani Telkän tietokonehuoltoyritys valmistautuu laajentamaan vanhan Prisman tiloihin.

Vuoksenniskalla sijaitseva tietokonehuoltoyritys Pro It & Business avaa uuden toimipisteen Mansikkalassa.

Yritys laajentaa vanhan Prisman eli Imatran tähden kiinteistöön 1. tammikuuta alkaen vuoden mittaisella vuokrasopimuksella. Liiketilana tulee olemaan entinen Elisan myymälä, jossa tilaa on 40 neliömetriä.

— Tehtiin lupaus taannoin, että keskitytään tietotekniikkaan. Sen verran hyvin on mennyt, että lähdetään kokeilemaan, kun vire jatkuu, kertoo monialayrittäjä Jani Telkkä.

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yhteensä kahdeksan henkilöä. Telkän mukaan henkilöstöä ei laajennuksen vuoksi ole tarvetta lisätä.

— Tila on kompakti, mutta toiminnot on katsottu niin, että sinne mahtuu kaksi työskentelemään. Kaikki laitteet löytyy kahteen kertaan, osa siirretään vain uusiin tiloihin.

Pääasiallinen toimipiste säilyy Vuoksenniskantiellä Oma Säästöpankin konttorin entisissä tiloissa, joissa yritys aloitti maaliskuussa. Kummassakin liikkeessä saatavilla ovat samat palvelut.

Imatrankoskelle Telkkä on pyrkinyt laajentamaan yritystoimintaansa aikaisemminkin. Vaikka keskustan osalta ajatuksesta on luovuttu, uskoo hän Mansikkalan olevan sijaintina kannattava.

— Siellä se ihmismassa liikkuu. Näen, että ihmiset hoitavat samalla alueella useamman asian. Alku on varmaan hiljaista, mutta niin se oli tässäkin.

Toiminnan on määrä pyörähtää käyntiin 2. tammikuuta, Telkkä kertoo. Eivätkä laajennusaikeet jää tähän. Vastaavaa huoltopistettä kaavaillaan vielä Parikkalankin keskustan alueelle kevään aikana.

— Vuoksenniskalla käy pohjoisista kunnista porukkaa, niin lähdetään vähän heitä vastaan. Katsotaan, tuottaako tulosta. Olen laskenut, että omalla miehityksellä pystytään ajamaan myös se ylös.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset