IPV porskuttaa voittoputkessa, Hyvinkää kaatui vieraskentällä

kai skyttä

Iloinen sisäpeli on ollut IPV:n tavaramerkki superpesiksessä. Kuva tiistailta, jolloin IPV möyhensi Kiteen Pallon Ukonniemessä.
Iloinen sisäpeli on ollut IPV:n tavaramerkki superpesiksessä. Kuva tiistailta, jolloin IPV möyhensi Kiteen Pallon Ukonniemessä.

Imatran Pallo-Veikkojen hurja vire päävastustajiaan vastaan jatkuu. Sunnuntaina IPV haki voiton miesten Superpesiksessä kymmenentenä olevasta Hyvinkäästä supervuoroparin jälkeen lukemin 2—1 (6—5, 3—8, 5—1).

Joukkue pääsi iloitsemaan viidennestä peräkkäisestä voitostaan hyvässä seurassa, sillä vierasotteluun Hyvinkäälle reissasi bussilastillinen IPV:n kannattajia.

Ottelu oli värikäs alusta asti.

Hyvinkää johti avausjaksoa jo 5—0, mutta IPV kiipesi jaksovoittoon viimeisessä sisävuorossaan. Ratkaisevan niitin iski Tommi Päivinen, joka kumautti kunnarin 5—3-takaa-ajotilanteessa ja saatteli samalla kotiin Miikka Matikan ja Nino Muuruvirran.

Toinen jakso eteni tasaisesti lukemissa 3—3, kunnes Hyvinkää sai jaksovoittoon riittäneet viisi juoksua toisen vuoroparin lopettavalla.

Supervuoroparissa IPV oli jälleen liekeissä. Imatralaisten tutun juoksusirkuksen tirehtööriksi asteli yhden palon ajolähdössä lyöjäjokeri Lauri Rönkkö, joka sivalsi Miikka Matikan ja Tommi Päivisen kotiin ja ravasi itse päälle kunnarin.

Heti perään Ville Lantiainen otti Rönköstä mallia ja löi kunnarin tyhjään kenttään, minkä jälkeen Ville Liukku marssi mailanvarteen kotiuttamaan Lantiaisen.

Hyvinkää sai omalla sisävuorollaan yhden lohdutusjuoksun, mutta IPV:n juhlia se ei häirinnyt.

IPV on miesten Superpesiksessä seitsemäntenä. Joukkueella on seuraava mahdollisuus tiukentaa otettaan paikasta ylemmässä jatkosarjassa tiistaina, kun sen vieraaksi Ukonniemen pesispyhättöön saapuu Oulun Lippo.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.