Kaupunginsinöörin vakanssin jatko tulee pohdintaan Imatralla — kyseessä on ollut tärkeä posti, kaupunginjohtaja sanoo

Kai Skyttä

Kaupungininsinöörin vakanssin jatko on toistaiseksi avoin kysymys,kaupunginjohtaja Pertti Lintunen kertoo.

Imatran kaupungin päättäjille tulee taas uutta pohdittavaa virkamiesorganisaation järjestelyissä. Aukko on syntymässä, kun kaupungininsinööri Lassi Nurmi siirtyy kesällä kaupungilta YH-Rakennuttajan toimitusjohtajaksi.

Kaupunginjohtaja Pertti Lintusen mukaan vielä ei ole tehty linjauksia siitä, miten kaupungininsinöörin vakanssin täytössä jatkossa mennään. Liikkuvia osia on muitakin, kuten esimerkiksi vielä ratkaisuaan odottava kaupunkikehitysjohtaja Topiantti Äikkään hakeutuminen Lappeenrantaan, Lintunen toteaa.

Päättäjien kanssa alkaa uusien kuvioiden pohdinta, Lintunen kertoo. Kaupunkikehittämistoimialalla kaupungininsinöörin posti on nähty sinänsä tärkeäksi virkamiesvakanssiksi, Lintunen toteaa.

Matti Veijalainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.