Tilaajalle

Arkistosta: Kun kihlaus tapahtui ruuanlaiton lomassa kumisella O-renkaalla, oli häistäkin lupa odottaa persoonalliset – Ruokolahtelaiset Laura ja Petri Torvinen köröttelivät alttarilta traktorin kärryllä laskettelurinteeseen

Tiet kohtasivat ravintolaillan jälkeisessä taksikyydissä. Parikymmentä vuotta myöhemmin herra ja rouva Torvisella on edessä yhteinen tulevaisuus ja takana kaikkien aikojen häät. (Juttu on julkaistu alun perin 19.1.2020)

Kanerva JalarvoJukajärvellä asuvan Petri ja Laura Torvisen haaveena on mahdollisesti
oman talon rakentaminen isommalle tontille. Ensiksi on kuitenkin myytävä toinen
talo Rasilassa, sitten on mietittävä, mitä Jukajärven talolle tehdään. – Ei haittaisi, jos olisi kymmenen hehtaaria maata ympärillä, sillä me tykätään asua
korvessa, Laura sanoo.
Jukajärvellä asuvan Petri ja Laura Torvisen haaveena on mahdollisesti oman talon rakentaminen isommalle tontille. Ensiksi on kuitenkin myytävä toinen talo Rasilassa, sitten on mietittävä, mitä Jukajärven talolle tehdään. – Ei haittaisi, jos olisi kymmenen hehtaaria maata ympärillä, sillä me tykätään asua korvessa, Laura sanoo.

Laura ja Petri Torvinen aloittivat uuden vuosikymmenen vastavihittynä avioparina. Ruokolahden kirkossa uudenvuodenaattona pidetyssä vihkitilaisuudessa pariskunta sanoi tahdon kaikkiaan reilun 80 sukulaisen ja ystävän edessä.

Luetuimmat