Postilaatikoita katosi Imatralla viime yönä — ”Postilaatikko on selvästi voimalla nykäisty irti”, kertoo Itä-Siitolassa asuva Maarit Inkilä

Itä-Siitolasta katosi viime yönä ainakin kaksi postilaatikkoa. Myös Linnansuontieltä hävisi viime yön aikana postilaatikoita ainakin viisi kappaletta.

Maarit Inkilä

Tämä näky oli Maarit Inkilää aamulla vastassa: ei postilaatikkoa.
Tämä näky oli Maarit Inkilää aamulla vastassa: ei postilaatikkoa.

Imatralla katosi viime yönä postilaatikoita. Itä-Siitolassa Saniaiskujalla asuva Maarit Inkilä kertoo, että heidän pihan edestä katosi postilaatikko maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Inkilä saapui illalla kotiin ja kurkkasi, onko postia saapunut. Tuolloin laatikko oli vielä tutulla paikallaan. Aamulla hän oli lähdössä miehensä kanssa asioille, kun mies huomasi postilaatikon puuttuvan.

— Tarkistin roskikset ja ojanpenkat, eikä postilaatikkoa löytynyt. Johonkin se on viety, hän sanoo.

Postilaatikon jalkana on metallinen tolppa, mihin on kiinnitetty poikkilauta. Postilaatikko oli ruuvattu kiinni poikkilautaan.

— Nyt se poikkilauta on rikki, joten postilaatikko on selvästi voimalla nykäisty irti, Inkilä kertoo.

Inkilät ovat asuneet nykyisellä paikalla 15 vuotta, eikä vastaavaa ole ennen alueella tapahtunut.

— Ei ole aikaisemmin ollut mitään vahingontekoja, hän sanoo.

Postinjakaja huomasi laatikoiden puuttuvan

Uutispostin jakelupäällikkö Ralf Lassila kertoo, että heidän postinjakaja liikkui Itä-Siitolan alueella tiistaiaamuna hieman ennen neljää.

Postinjakaja oli havainnut Saniaiskujalla kahden postilaatikon katoamisen. Postinjakaja ei kuitenkaan havainnut alueella minkäänlaista liikehdintää.

Myös Linnansuontiellä on kadonnut postilaatikoita. Linnansuontieltä hävisi viime yön aikana ainakin viisi postilaatikkoa.

Juttua muokattu 22.10. kello 12:48, lisätty tieto Saniaskujan toisen postilaatikon katoamisesta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset