Imatralla on joulukuisen ampumatapauksen johdosta ensi viikolla tilaisuus Yhdessä eteenpäin Imatra

Imatran Koskenpartaalla on ensi viikon lauantaina Yhdessä eteenpäin Imatra -tapahtuma.

Tilaisuus järjestetään joulukuun alussa sattuneen ampumatapauksen vuoksi. Tapahtuman tavoite on järjestäjien mukaan koota yhteen imatralaiset ja vahvistaa yhteisöä jatkamaan eteenpäin yhdessä. Sen ajatus on, että pelolle ei anneta valtaa eikä ketään jätetä yksin.

Lauantaina 14. tammikuuta kello 19—20 järjestettävän tapahtuman avaa kaupunginjohtaja Pertti Lintunen. Sen jälkeen tapahtumapaikalle lasketaan seppeleet. Kaikki halukkaat voivat laskea myös omat kynttilänsä.

Tapahtuman päättää imatralaisen Dark Ride Brothers -yhtyeen puolituntinen konsertti. Paikalla ovat myös SPR:n kriisityöntekijät.

Koskenpartaan kahvilat ovat auki tapahtuman ajan.

Tapahtuman järjestävät Imatran kaupunki, Imatran kaupunkikeskustayhdistys sekä SPR.

Tapahtuneeseen liittyviä ajatuksia voi myös jakaa sosiaalisessa mediassa #yhdessäeteenpäinImatra –merkillä tai jättää paikan päällä viestinsä paperille, jotka kootaan yhteen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.