Osmo’s Cosmos tien päällä 20 vuotta, viikon kuluttua juhlitaan

Inka Nordlund

Keikkajulisteet kertovat menneestä.

Imatralainen Osmo’s Cosmos Band juhlii pyöreitä maaliskuussa. Lauantaina 26.3. tulee kuluneeksi 20 vuotta bändin nimeä kantavasta Rock’n Roll Show’sta, joka pidettiin Imatran kaupunginteatterilla.

Tapahtuma toimi lähtölaukauksena yhtyeen bile- ja showbändiuralle, joka jatkuu edelleen.

Vuosikymmeniin on mahtunut keikkoja suuren maailman tyyliin, mutta myös tasaista puurtamista kuntatasolla. Tukijalkoina bändillä on ollut keikkabussi, Music Brosin -studio ja Osmo’s Cosmos Bar. Kaikki Imatrankoskella.

Vastuumiehet Pete Kiisseli ja Ville Soininen ovat kehittäneet bändiä ja sen toimintaa osin suunnitelmallisesti, osin fiilispohjalta. Työ on huomattu. Imatran kaupungin taidepalkinnon yhtye sai vuonna 2002, Imatran yrittäjäpalkinto napsahti jo vuonna 1999.

20-vuotisjuhlissa bändi sekä muistelee hetken menneitä, että tuo ensi-iltaan uuden shownsa.

— Seuraavan kerran uuden shown voi nähdä Imatran Kulttuuritalo Virrassa vappuaattona, Ville Soininen kertoo.

Lisää bändin kuulumisista, menneistä ja tulevista voit lukea Uutisvuoksen printistä tai digilehdestä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.