Maakuntaliittoon haetaan pian uutta ohjelmajohtajaa liki 80 miljoonan euron pyörittäjäksi — Päivi Ilves siirtyy raja-asioista pysyvästi soten pariin

Pekka Hölkki

Ohjelmajohtaja Päivi Ilves keskittyy jatkossakin maakunta- ja sote-uudistuksen valmisteluun. Arkistokuva.
Ohjelmajohtaja Päivi Ilves keskittyy jatkossakin maakunta- ja sote-uudistuksen valmisteluun. Arkistokuva.

Etelä-Karjalan liitto käynnistää helmikuun lopussa uuden ohjelmajohtajan etsinnän. Virka aukeaa rajaohjelmat-yksikössä ja uuden johtajan vastuulla on Kaakkois-Suomen ja Venäjän yhteinen CBC-ohjelma.

Virka on kuulunut alun perin Päivi Ilvekselle, joka on viime vuodesta lähtien ollut johtavana asiantuntijana maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelussa. Nyt Ilveksen virka uudessa tehtävässä vakinaistetaan. Rajaohjelmaa viransijaisena vetänyt Tiina Jauhiainen puolestaan jättää toimen maakuntaliiton mukaan omasta halustaan.

Pietarin ja Leningradin alueelle ulottuvan CBC-ohjelman rahoitus on yhteensä 77,78 miljoonaa euroa. Puolet rahoituksesta tulee Euroopan Unionilta ja neljänneksen maksavat osaltaan sekä Suomi että Venäjä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut