Palomiehillä oli tiistaina vilkas ilta, muttei yhtään tulipaloa sammutettavaksi

Hälytysten syynä olivat palovaroitin ja polttimet.

Palomiehillä oli tiistaina vilkas ilta, muttei yhtään tulipaloa sammutettavaksi

Palomiehet pysyivät tiistai-iltana liikkeessä Imatralla ja Rautjärvellä. Imatralla hälytyksiä tuli kaksin kappalein, Rautjärvellä yksi.
Kello 21.51 tuli hälytys Mansikkalaan Kauppakadulle. Siellä yhdessä kerrostaloasunnossa piippasi palovaroitin. Savua tai savunhajua ei ollut havaittavissa.
Huoltomiehen avustuksella palomiehet pääsivät tyhjillään olleeseen asuntoon. Siellä oli kaikki kunnossa. Palovaroittimesta poistettiin patteri.
Kello 22.22. palomiehet ottivat suunnan kohti Lakasenpeltoa. Sieltä oli tullut hälytys nokipalon alusta. Palokunta tarkasti pannuhuoneen ja polttimen. Piipusta ei tullut enää kipinöitä tai savua.
— Kohteessa ohjeistettiin järjestämään nuohous, kertoo päivystävä palomestari Petri Pätilä Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.
Rautjärvellä palomiehet saivat hälytyksen kello 23.31. Simpeleen Kapkaupungissa sijaitsevassa omakotitalossa oli asukas huomannut käryä ja öljypoltin oli sammunut.
Palokunnan tullessa paikalle savun hajua ei ollut havaittavissa. Palokunta katkaisi sähköt öljypolttimesta ja kehotti soittamaan paikalle huoltomiehen.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset