Poliisi tutkii kahta törkeää varkautta Imatralla — Tuulikalliossa murtauduttiin yöllä omakotitaloon, jonka asukkaat olivat kotona

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii kahta Imatralla tapahtunutta törkeää varkautta.

Sari Tauru

Poliisi tutkii kahta murtoa Imatralla.
Poliisi tutkii kahta murtoa Imatralla.

Poliisi tutkii kahta murtoa, jotka tapahtuivat Imatralla maaliskuussa.

Ensimmäinen tapahtui Vuoksenniskan koulun rakennustyömaalla sunnuntaina 24. maaliskuuta. Vorot olivat anastaneet työmaalta työkaluja, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 10 000 euroa.

Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena.

Seuraava murto tapahtui 31. maaliskuuta. Murtovaras tunkeutui Tuulikalliossa sijaitsevaan omakotitaloon aamuyöllä. Asunnossa asuva pariskunta oli kotona tapahtuma-aikaan. Varas sai matkaansa vähäisen määrän omaisuutta.

Myös tätä tutkitaan törkeänä varkautena.

Pitkittyneet tutkinta-ajat vaivaavat

Imatran tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ari Järveläinen kertoo kevään olleen poliisille kiireinen. Poliisilla on tutkittavana niin paljon avoimia juttuja, että erityisesti lievien omaisuusrikosten tutkinta-ajat ovat venyneet.

— Vaikka odottavan aika on pitkä, niin asianomistajilta toivotaan ymmärrystä oman asian käsittelyn viipyessä. Lähtökohtana on kuitenkin, että kaikki tapaukset arvioidaan ja saatetaan päätöksen viimeistään vanhenemisaikojen puitteissa, Järveläinen toteaa poliisin tiedotteessa.

Luetuimmat