Vapaaotteluturnaus Carelia Fight saa rinnalleen Osmo´s Cosmoksen raskaamman rockin shown — Urheilutalon lavalle nousevat imatralaisbändin kanssa ainakin Kotiteollisuus ja The Voice of Finlandista tuttu Viivi Sopanen

Kaisa Beltran

Ville Soininen, Mikko Suvanto ja Pete Kiisseli rakentavat yhteistyössä Carelia Fightista ja Osmo´s Cosmoksen uudesta showsta kattavan tapahtuman.
Ville Soininen, Mikko Suvanto ja Pete Kiisseli rakentavat yhteistyössä Carelia Fightista ja Osmo´s Cosmoksen uudesta showsta kattavan tapahtuman.

Ensi syksyn Carelia Fightin jälkeen ei kannata lähteä kotiin nukkumaan. Otteluillan jälkeen jatkaa uusi Osmo’s Cosmos Hard Rock Lideo Show -tapahtuma.

Vapaaotteluturnaus on nähty Imatran urheilutalolla jo neljäntoista vuoden ajan. Osmo´s Cosmoskaan ei astu urheilutalon lauteille ensimmäistä kertaa. Pete Kiisseli muistelee bändin esiintyneen paikassa ainakin kahdesti: Popedan lämppärinä, sekä 80-luvulla Rockin SM -karsinnoissa.

Show on samalla bändin taustayhtiö Music-Bros Ay:n 30-vuotis juhlakonsertti, jossa nähdään vierailijoita niin livenä kuin videollakin. Vierailijoista on varmistunut Kotiteollisuus ja The Voice of Finlandista tuttu Viivi Sopanen. Lisäksi Kotiteollisuuden Miitri Aaltonen esiintyy puolisonsa Heidi Bergbackan kanssa.

—Artistikiinnityksiä tehdään vielä ainakin yksi tai kaksi lisää, Kiisseli paljastaa.

Monipuolinen viihdetapahtuma

Carelia Fightin järjestäjiin kuuluvan Mikko Suvanto muistuttaa ettei kyseessä ole vain urheilukilpailu, vaan monipuolinen viihdetapahtuma. Tapahtuman kylkeen on joka vuosi koitettu saada jotain extraa. Esiintyjiä on ollut tankotanssijoista laulajiin.

— Nyt asia meinasi jäädä unholaan. Onneksi Pete soitti ja tarjosi showta kuin tilauksesta.

Suvanto kertoo saaneensa yhteydenottoja kisaajilta pitkin kevättä. Hän lupaakin järjestää noin 9—14 ottelun suman, jossa Etelä-Karjalan ottelijat ovat keskiössä. Lisäksi päivällä nähdään Suomi MMA Cup amatöörikilpailut.

— Kevään aikana julkaisemme esiintyjiä ja ottelijapareja, sekä laitamme liput myyntiin, lupaa tapahtumajärjestelyissä mukana oleva Esa Piispa.

Carelia Fight on kerännyt vuosittain noin tuhannen hengen yleisön. Järjestäjät odottavat tänä vuonna paikalle vähintäänkin yhtä suurta joukkoa. Mikäli kaikki sujuu hyvin, saattaa yhteistyö kahden tapahtuman välillä saada jatkoa.

— Ja jos menee huonosti, niin me ei enää edes moikata, virnuilee Kiisseli.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset