Ketterän 60-vuotisjuhlaottelu innostaa — ”Uskomme, että halli tulee olemaan loppuunmyyty”, arvioi toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo

Soila Puurtinen

Ketterä ja SaPKo kohtaavat jälleen.

Kiekko putoaa jäähän Imatran jäähallilla tänään kello 17 Imatran Ketterän 60-vuotisjuhlaottelussa. Lipunmyynti on kovassa vauhdissa, kertoo toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo.
— Perjantaina myyntiin tuli hurja piikki ja lippuja on mennyt kovasti myös tänään. Uskomme, että halli tulee olemaan loppuunmyyty.
Sillanvuo kehottaa vielä katsomoon mieliviä hankkimaan lipun ennakkoon tai tulemaan todella hyvissä ajoin paikalle.

Juhlapaidat päällä

Ketterä pelaa juhlaottelunsa SaPKoa vastaan erillisillä juhlapelipaidoilla. Paita on kopio Ketterän ensimmäisestä, vuoden 1957 pelipaidasta.
Ketterä kohtasi perjantai-iltana SaPKon Savonlinnassa, josta Ketterä sai kauden ensimmäisen vierasvoiton Mestiksessä lukemin 3—4.
— Eilinen voitto piristi lipunmyyntiä.
Juhlaottelussa pyörii myös 60-vuotiaan jääkiekkoseuran historiaan liittyvä video.
— Varsinaiset juhlallisuudet palkitsemisineen tapahtuvat kuitenkin 11. marraskuussa Imatran kylpylällä, kertoo Sillanvuo.Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.