Ruokolahtelainen Matias Vesterinen aikoo voittaa Suomen mestaruuden: kauteen valmistautuminen sujui Italiassa, kisakalenteri vielä auki – avauskilpailu ajetaan sunnuntaina!

Viime kaudella Vesterinen saavutti luokassaan hopeaa.

Matias Vesterisen tiedotus

Matias Vesterinen on hionut ajoteknisiä asioita Italiassa. Kaikki tuntuu olevan valmista sunnuntaita varten.
Matias Vesterinen on hionut ajoteknisiä asioita Italiassa. Kaikki tuntuu olevan valmista sunnuntaita varten.

Ruokolahtelainen Matias Vesterinen uhkuu itseluottamusta ja intoa uuden kilpailukauden alla. Ensimmäinen startti on edessä huomenna Karkkilassa, mutta kilpailukalenteri on vielä epävarmaa.

Nuoren mukaan kauden kolme ensimmäistä kilpailua on lyöty lukkoon, mutta sen jälkeen tilanne on auki.

– Kalenteria on jouduttu vielä ennen avausta muuttamaan. Imatralla olisi ollut päätöskilpailu, mutta sen tilanne on vielä epävarmaa, Vesterinen toteaa.

Vesterinen ajaa tällä kaudella tutussa MX2-luokassa, jossa hän saavutti hopeaa. Puolustava mestari Emil Silander siirtyi MX1-luokkaan.

Tavoitetta sunnuntaina alkavalle kaudella ei tarvitse kovinkaan pitkään miettiä.

– Viime vuoden jälkeen ei voi muuta odottaa kuin kultaa. Heti huomenna viivalla on kovia vastustajia niin Suomesta kuin Virosta.

Kauteen valmistautuminen sujunut Italiassa, lähdöistä kaavaillaan etulyöntiasemaa

Luokan ennakkosuosikkeihin kuuluva Vesterinen on valmistautunut kauteen Italian Gavissa yhdessä taustajoukkojensa kanssa.

Paikalla on ollut tallin järjestämänä ajo- ja kuntovalmentajat. Ajoharjoitusta he ovat tehneet viidesti viikossa, johon lisätään vielä kuntoharjoitukset.

Lähdöt ovat olleet kuljettajan yksi suurimmista vahvuuksista, ja niitä on vielä ennen tosikoitoksia hiottu.

Ruokolahdella on hyvin samanlaista maaperää kuin Karkkilassa.

– Viikonloppuna ajamme saviradalla, ja löysimme lopulta täältä savea, josta otimme lähtöharjoituksia. Savelta on täysin erilaista lähteä, kuin hiekalta.

Uusimmat uutiset