Vuoksenniskan tietokonehuolto Pro It & Business muuttaa jälleen, tällä kertaa R-Kioskin naapuriin – Uudella paikalla startataan maaliskuun alussa

Vuoksenniskalla sijaitseva tietokonehuoltoyritys Pro It & Business muuttaa Vuoksenniskantien varrella uusiin tiloihin. Toiminnan on määrä jatkua katkeamatta muutosta huolimatta.

Jani Telkkä

Pro It & Business -tietokonehuollon uusi osoite Vuoksenniskalla tulee olemaan Vuoksenniskantie 58-60.
Pro It & Business -tietokonehuollon uusi osoite Vuoksenniskalla tulee olemaan Vuoksenniskantie 58-60.

Vuoksenniskalla sijaitseva tietokonehuoltoyritys Pro It & Business vaihtaa osoitetta. Yritys on viime maaliskuusta saakka toiminut entisen Oma Säästöpankin konttorin tiloissa, joista se siirtyy R-Kioskin naapuriin, muinaiseen Tiimarin kiinteistöön 1. maaliskuuta alkaen.

Yrittäjä Jani Telkän mukaan nykyisen toimipisteen 500 neliömetriä ja sadan neliön myymälätila alkavat tuntua väljiltä, joten nyt skaalataan jälleen. Uusissa tiloissa neliöitä on 150, joista myymälätilaa 65 neliömetriä.

– Aikanaan kun muutettiin isompaan, tarkoitus oli saada vietyä liiketoimintaa eteenpäin. Nyt se on kustannuskysymys.

Telkän mukaan sijainti R-Kioskin naapurissa käy yritykselle senkin vuoksi järkeen, että verkkomyynnin kiihtyessä logistiikka on siirretty Matkahuollolle.

Muuton on määrä alkaa 7. helmikuuta ja edistyä vaiheittain maaliskuun alkuun saakka.

– Vanhaa paikkaa ajetaan rinnalla ja yliheitto tapahtuu yhden viikonlopun yli. Katkosta ei tule, mutta pientä toimitusviivettä voi olla varauksissa ja tilauksissa.

Henkilöstövahvuuteen muutto tai kompaktimmat tilat eivät vaikuta. Telkän mukaan helmikuussa yrityksessä on määrä aloittaa vielä kaksi uutta työntekijää.

Mansikkala käynnistyi, Parikkala tähtäimessä

Vuoden alusta alkaen tietokonehuolto laajensi toimintaansa vanhan Prisman eli Imatran tähden kiinteistöön, jossa se toimii entisessä Elisan myymälässä. Kolmen viikon aikana asiakastöitä on Telkän mukaan ollut vajaa 50.

– Ohjattiin päätä auki niin, että myymälän avaaminen osui yhteen Windowsin ohjelmistopäivityksen kanssa. Saatiin saman tien asiakasvirtaa sisään ja määrä on mielestäni todella hyvin näin pienelle yksikölle.

Vastaavan toimipisteen suunnitelmat Parikkalankin keskustan alueelle ovat käynnissä. Tiloja ei Telkän mukaan vielä ole lyöty lukkoon, mutta vapautuneita tiloja katsellaan sielläkin R-Kioskin tai S-Marketin edustalta.

– Tavoitteena on saada 30-50 neliötä pelipaikoilta. Kiikarissa on huhtikuun alku, Telkkä sanoo.

Luetuimmat