Koivulan rakennuksen purkaminen alkaa — Uutisvuoksi kertoo tänään myös, mikä uhkaa Saimaan selkälokkeja

Matti Veijalainen

Tempoilu yhteiskuntasopimuksen teossa saa imatralaisten myyjien Sari Mäntysaaren (vas.) ja Jaana Metsäkedon mielet vakaviksi.

Päivän Uutisvuoksi on jälleen ilmestynyt myös näköislehtenä. Imatralaiset luottamusmiehet PAM:n ja Metalliliiton riveistä kertovat lehdessä, miltä yhteiskuntasopimus maistuu. Repesivätkö SAK:n rivit liiaksi?

Kuntalaisaloitteesta huolimatta Imatra jatkaa kiinteistöjensä purkamista. Seuraavaksi vuorossa on Koivula eli entinen rantasairaala. Purku-urakan hinta nousee jo reiluun sataan tuhanteen euroon.

Entä mitä kuuluu kesän Saimaalle tuoville selkälokeille? Luonto-sivuilla pohditaan, miksi selkälokkien määrä on viime vuosikymmeninä vähentynyt voimakkaasti. Kerromme myös, että seutukunnan kärkisijan pihabongauksessa nappasi Ruokolahti.

Lue lisää tämän päivän Uutisvuoksesta printtinä tai diginä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.